BL: Ik ben weer gaan kamperen!

      Geen reacties op BL: Ik ben weer gaan kamperen!

Zo daar ben ik weer. Ik had vier weken vakantie en daar heb ik dan ook heerlijk van genoten. Ook heb ik weer genoeg verhalen om over te bloggen. Ik ben namelijk weer gaan kamperen! Deze vakantie ben ik zelfs twee keer vier dagen gaan kamperen. De eerste keer ben ik naar minicamping Bij ons achter in Heeswijk Dinther geweest. Dat is een heerlijke camping met grote plaatsen waar ik lekker veel ruimte had. Omdat we deze keer vier dagen zijn geweest waren we lekker met de grote tent en deze stond zo.

Toen alles opgezet was en alles een plekje had gekregen zijn het vrouwtje en ik lekker in het bos gaan wandelen. Dat was een heerlijk bos lekker dicht bij de kampeerplaats. Daar ben ik dan ook vaak te vinden geweest. Daar was het ook lekker koel door de schaduw van de bomen.

Na de wandeling zijn we naar de grote kampeerwinkel De Wit Schijndel geweest en weet je wat nou zo leuk was: ik mocht lekker mee naar binnen. Ik keek mijn ogen uit daar waren zoveel spullen. Ik was nooit eerder in zo’n grote winkel geweest. Na deze shop-ervaring zijn we nog naar de Pets Place in de buurt geweest op zoek naar een fietskar.

Na al dat shoppen zijn we terug naar de camping gegaan om daar nog even lekker te chillen. Het vrouwtje had speciaal voor mij een lekker dekentje meegenomen om op te liggen. Ik vond dat een heel mooi dekentje maar om daar nou met mijn hele lijf op te gaan liggen vond ik ook weer niet nodig. Eén of twee poten vond ik wel genoeg.

Na de avondwandeling, natuurlijk weer lekker in het bos en verder lekker relaxen, was het tijd om te gaan slapen. De vorige keer tijdens het kamperen lag ik naast het luchtbed van het vrouwtje maar ik dacht waarom ga ik er eigenlijk naast liggen als ik er ook op kan liggen? Precies, geen idee dus ik ging lekker op het luchtbed liggen. Het vrouwtje vond dat niet zo heel handig dacht ik te begrijpen want volgens haar had ik het beste plek en kon zij er nog maar moeilijk bij. Maar ja, jullie kunnen misschien wel raden waar ik heel de nacht gelegen heb? Precies, gewoon lekker op dat luchtbed.

Ja waarom niet op het luchtbed? Daar is toch plek genoeg. En als ik daar dan toch op ga liggen dan ook maar gelijk op de slaapzak maar daar werd toch wel een stokje voor gestoken. Ik mocht wel op het luchtbed blijven liggen maar wel naast de slaapzak. Nou ja, okay dan.

De volgende dag zijn we gaan wandelen bij het kasteel in Heeswijk. Honden mochten niet in het kasteel maar je kon er wel omheen lopen dus dat hebben we gedaan. Daarna nog even een Pets Place bezocht, nog steeds op zoek naar een fietskar, en daarna terug naar de camping. Op de camping weer lekker in de relax-stand. Het vrouwtje raakte even later aan de praat met de overburen en zij vroegen of wij misschien een fietskar konden gebruiken. Hoe leuk is dat, wij waren juist op zoek naar een fietskar! Zij hadden er nog eentje staan en zouden hem de volgende dag meenemen. Ik vond het super leuk en keek daar al helemaal naar uit!

Na weer een nachtje languit op het luchtbed geslapen te hebben werd ik weer uitgerust wakker. Het was alleen wel een beetje warm dus wij besloten een plekje in de schaduw op te zoeken. Die dag heb ik vooral lekker in de schaduw gelegen en gewandeld in het bos. ’s Avonds kwamen de overburen terug op de camping met een hele mooie fietskar voor mij. Er waren zelfs snoepjes voor mij in verstopt zodat ik zelf al even een kijkje zou gaan nemen in de kar. En als ik ergens snoepjes kan scoren dan heb ik daar veel voor over dus is ging gelijk even in de kar kijken om de snoepjes te zoeken en op te eten. Verder vond ik het nog een beetje spannend maar later die avond ben ik er toch even lekker in gaan liggen.

De volgende dag was het helaas al weer tijd om naar huis te gaan. De spullen werden vroeg in de ochtend ingepakt want die dag zou het nog warmer worden. Ik vond het heel jammer dat we weer naar huis gingen want ik vind het erg leuk op de camping. Ik wist toen natuurlijk nog niet dat we wat later in de vakantie nog een keer zouden gaan kamperen. Daarover later meer en later natuurlijk ook meer over de avonturen met mijn fietskar!

Lees hier mijn andere kampeerverhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *