BL: Kamperen met mijn grote kleine vriend Gijsje

      2 Reacties op BL: Kamperen met mijn grote kleine vriend Gijsje

Ik ben de afgelopen vakantie twee keer gaan kamperen. De tweede keer ging mijn grote kleine vriend Gijsje mee. Ik weet altijd van te voren al dat wij gaan kamperen. De gang wordt dan vol gezet met spullen en als daar dan mijn rugzak bijgezet wordt kan ik mijn geluk niet op. Als die rugzak tevoorschijn komt weet ik precies dat we iets leuks gaan doen en dat ik mee mag. Als alleen mijn rugzak er staat dan gaan we een middagje/ dagje op pad, staat de halve gang vol met spullen dan gaan we kamperen!

De auto werd volgeladen met spullen en er werd mij verteld dat we weer gingen kamperen, wat ik al lang door had. Onze reis ging naar Zeeland nb naar boerderijcamping de Kreitsberg. Na een uurtje rijden kwamen we aan op de plaats van bestemming. We kregen een mooi plaatsje op een hoek met uitzicht op de ezels.

Alles werd uit de auto gehaald. Gijsje en ik werden aan de lange lijn gelegd en in een mum van tijd stond ons ‘huisje’ voor de komende 4 dagen. Gijs en ik hadden alles in de gaten gehouden en we hadden het al prima naar onze zin. Het was ondertussen al wat later in de middag dus gingen we lekker een ronde wandelen. Ook hier was een bos in de buurt dus je kunt wel raden waar wij naar toe zijn gelopen. ’s Avonds hebben we lekker bij de tent gegeten en gezeten en vervolgens was het weer tijd om me lekker te installeren op het luchtbed.

Gijsje en ik houden alles in de gaten
Ook hier ligt het luchtbed weer heerlijk

De volgende ochtend konden we tot een uurtje of twaalf lekker in de schaduw zitten en daarna hebben we het water opgezocht. Ik ben echt dol op water, iets te dol eigenlijk. Ik vlieg als een malle dat water in en spring en zwem dan in het rond. Omdat ik me zo uit leef in het water moest ik van het vrouwtje af en toe even bijkomen op de kant en even rustig blijven zitten maar dat kan ik dus niet. Na een paar keer als een dolle stier in het water te hebben gezeten gingen ik en het vrouwtje weer terug naar de camping.

Toen ook Gijsje weer terug op de camping was en het wat was afgekoeld gingen we richting het plaatsje Uden om daar cadeautjes te scoren voor de bingo en om wat te eten. Toen we weer terug waren was het lekker afgekoeld bij de tent en heb ik daar nog lekker gelegen, ik vind het heerlijk op de camping!

De volgende ochtend was de campingbingo en ik hield het allemaal goed in de gaten. Er werden leuke prijsjes gewonnen en ik lag lekker in de schaduw alles bij te houden. Rond de middag was er een verrassing, opa en oma kwamen langs! Ook met opa en oma zijn we naar het water gegaan en ook toen vond ik dat weer geweldig. Op een gegeven moment zijn we weer terug gegaan en hebben we lekker op het campingterras in de schaduw gezeten. Rond de avond gingen opa en oma weer naar huis, was Gijsje ook weer op de camping en gingen wij weer lekker eten en relaxen bij de tent.

Ik had weer heerlijk geslapen en toen zag ik dat het vrouwtje alles al weer aan het inpakken was. Aaaa nee zat onze campingtrip er al weer op? Zo te zien wel. Ze vertelde me dat het ook die dag erg warm zou worden dus dat ze op tijd ging inpakken. Ik werd bij Gijsje in de schaduw gelegd en zo konden wij toekijken hoe onze tijdelijke ‘huisjes’ weer werden ingepakt. Toen alles weer in de auto zat reden we naar huis en zat de campingtrip er weer op. Eenmaal thuis heb ik me lekker op de bank geïnstalleerd om heerlijk te dromen over de leuke vakantie!

Lees hier mijn andere kampeerverhalen.

2 gedachten over “BL: Kamperen met mijn grote kleine vriend Gijsje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *