Edgard en Cooper

      Geen reacties op Edgard en Cooper

Ik ben allergisch voor iets in mijn eten en we moesten gaan uitzoeken voor wat ik dan allergisch ben. Om die reden starten we begin dit jaar met een eliminatiedieet. Ik kreeg hypoallergeen glutenvrij voer met lam. Verder raadde de dierenarts aan niks tussendoor te geven want zo werd het moeilijker te bepalen waar ik allergisch voor ben. Dat vond het vrouwtje zielig en na wat onderzoek vond ze glutenvrije vegetarisch koekjes. Prima! De kans is namelijk het grootst dat honden allergisch zijn voor een dierlijk eiwit of voor gluten.

Na maanden eliminatiedieet, alleen lam als dierlijk eiwit, vegetarische glutenvrije koekjes en langzaam weer starten met andere dierlijke eiwitten zijn we tot de conclusie gekomen dat rund bij mij de boosdoener is. Goed om te weten en dus op zoek naar voeding en koekjes zonder rund en daar kwam Edgard en Cooper om de hoek. Bij onze dierenwinkel Fauna Diertotaal staat een hele stelling met alleen maar Edgard en Cooper producten.

De verpakking van de voeding ziet er enorm leuk en aantrekkelijk uit. Vrolijk kleurtjes met leuke tekeningetjes er op. Wat vooral zo fijn is aan deze voedingslijn is dat ze veel keuze hebben als je liever geen rund eet of sowieso liever iets eet waar honden zelden allergisch voor zijn zoals bijvoorbeeld eend, vis, kalkoen, varken en lam. Zo kun je kiezen voor zalm, gras lam, bio kalkoen en vers hert & scharrel eend.

Maar er zijn nog veel meer smaken en ook allemaal in een leuke aantrekkelijke verpakking. Zo kun je ook nog kiezen voor lam & rund, kip & kalkoen, eend & kip, zalm & forel, biologische rund, konijn en eend. Daarnaast is er nog de keuze uit nat voer, brokjes en snacks en kun je nog kiezen voor bio, graanvrij en caloriearme producten. Kortom genoeg keuze voor iedereen. Neem nog even een kijkje op de site van Edgard en Cooper om het gehele assortiment te bekijken.

Het vrouwtje kreeg voor mij een proefzakje noorse zalm brokjes van Edgard en Cooper om uit te proberen.

Kijk hoe leuk de verpakking er uit ziet. Er zijn helaas geen foto’s van mij terwijl ik aan het eten ben van de brokjes want ik vond ze zo mega lekker dat ze al op waren voordat het vrouwtje een foto van mij kon maken haha.

Ik ben natuurlijk 50% labrador en dol op eten. Dit was nieuw voor mij, enorm lekker en dus zo op.

Op naar de winkel om nog iets uit te proberen van Edgard en Cooper. Ik mocht zelf kiezen en koos de zalige energiereep met eend en kip. De reep is graanvrij met eend, kip, broccoli, erwtjes en worteltjes, een voedzaam tussendoortje boordevol eiwitten, vitamines en mineralen. Dat klinkt allemaal top dus tijd om te proeven!

De reep ruikt enorm lekker en ik vond dat het vrouwtje er wat lang over deed om hem aan mij te geven dus ik hielp haar even. Zo die was in the pocket, snel naar mijn kleedje om hem verder op te eten.

De reep was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar maar er zijn nog heel veel andere producten en smaken van Edgard en Cooper te verkrijgen dus de volgende keer kies ik weer iets anders om uit te proberen. Maar dat ik het vaker ga eten, dat staat vast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *