Er is een tijd van komen en een tijd van gaan

      2 Reacties op Er is een tijd van komen en een tijd van gaan

Lieve volgers ik ga stoppen met bloggen. Ik heb nu bijna 9 maanden iedere week (met uitzondering van de zomervakantie weken) een blog over mijn avonturen geplaatst. Hoewel ik het leuk vind om te doen en leuke reacties heb gekregen heb ik toch besloten dat dit mijn laatste blog is.

Ik blijf natuurlijk mijn hersenen trainen met de hersenwerkjes, Bjorntjes opeten, lekker rennen over de dijk, kamperen, nieuwe speeltjes krijgen, lekker zwemmen en spelen in de Biesbosch en heel veel kroelen. Ik ga er alleen niet meer over bloggen.

Bedankt lieve volgers voor het lezen, de likes en de berichtjes naar aanleiding van mijn blog.

Veel liefs,

2 gedachten over “Er is een tijd van komen en een tijd van gaan

 1. Floortje

  Hoi Teun, hier Floortje. ik heb een hondentraantje weg moeten pinken toen ik las dat dit je laatste blog is. Jij bent mijn grote voorbeeld hoe ik mijn opa (zo noemen ze die man waar mijn baasje telkens naartoe gaat) kon beïnvloeden om lekker te kunnen doen waar ik zin in heb. Ik had een stille hoop dat je nog truukjes zou geven waarmee ik voor elkaar zou krijgen dat ik net zoals jij ook op de bank mocht liggen, tussen opa en oma in, gezellig toch? Ik snap eerlijk gezegd nog steeds niet wat het probleem daarvan is. Ook ben ik benieuwd hoe jij je pen tussen je pootjes vasthoudt, mij wil het maar niet lukken.
  Poot, Floortje.

  1. Teuntje Auteur bericht

   Lief Floortje,
   Bedankt voor je leuke berichtje! Ik zal eens kijken of ik jouw opa zo ver krijg dat je op de bank mag want dat ligt zo lekker! Echt hoor opa dat is heel gezellig probeer het maar eens.
   Pootje Teuntje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *