Ik heb een cadeautje gekregen van mijn vriendinnetje

Het vrouwtje en ik kregen bezoek, er kwam een vriendin op visite. Ze kwam lekker voor een bakkie thee en wat denk je, ze had een cadeautje voor mij bij. Uitpakken lukte mij niet helemaal dus ze hielp me daarbij en wat denk je wat ik heb gekregen? Bjorntjes, jeeeej zo blij mee! Ik vind Bjorn altijd het leukst als de oren er af zijn en het hoofdje lichtelijk aangevreten dus daar begon ik dan ook gelijk mee.

Zonder oren op en vulling in zijn hoofd zijn ze perfect en neem ik hem overal mee naar toe. Ik ging er lekker mee liggen op de bank, liep er wat mee rond en viel er uiteindelijk op de bank mee in slaap.

Ik ben zo dol op Bjorn

Bjorn was van de bank gevallen toen ik op stond voor mijn avond wandeling. Thuis van de wandeling zag ik Bjorn op de grond liggen en dat kan natuurlijk niet. Ik pakte hem lekker bij me zodat we samen op de bank konden gaan slapen.

Elke ochtend zit ik achter de gangdeur op het vrouwtje te wachten. Dat is een vast ritueeltje: vrouwtje doet de deur open, ik zit daarachter op mijn matje en dan kroelen we even. Gelijk na het kroelen werd Bjorn er weer bij gepakt want steeds als ik een nieuwe Bjorn heb sleep ik hem overal mee naartoe.

Voor nu heb ik hem gelaten hoe hij nu is dus zonder oren op en vulling in zijn hoofd. Mijn vriendin heeft er wel over nagedacht voor het geval ik Bjorn nog verder op eet, ze heeft er namelijk twee gegeven dus ik kan even vooruit.

Bedankt voor de Bjorntjes! Ik ga weer lekker verder kroelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *