Ik heb sinds kort een fietskar!

      2 Reacties op Ik heb sinds kort een fietskar!

In een eerdere blog liet ik jullie al weten dat ik tijdens het kamperen een fietskar heb gekregen. Ik heb er ondertussen al een paar keer kleine stukjes ingezeten dus tijd voor een blog. Omdat ik nooit eerder een fietskar heb gehad, en ik het een beetje spannend vind, bouwen we de fietstochtjes langzaam op. De eerste keer zijn we van oma naar huis gefietst of beter gezegd het vrouwtje was aan het fietsen en ik zat in de fietskar.

Ik ging lekker in de fietskar op mijn dekentje zitten, werd met een riempje vastgezet en toen kon de tocht beginnen. Toen we net waren vertrokken vond ik het reuze spannend. Ik ging ook nog even staan maar zitten was toch een beter idee. Halverwege liet ik toch even van mij horen. Het vrouwtje kent mij goed en parkeerde de fiets aan de kant zodat ik even uit het karretje kon, ik moest namelijk plassen. Daarna weer terug in mijn fietskar en door met de tocht. In totaal zo’n 10 minuutjes gefietst en dat was eigenlijk toch best wel leuk.

Een paar dagen later werd de fietskar in de tuin gezet zodat ik er nog extra aan kon wennen en weer wat dagen later zijn we weer een tochtje gaan maken. Deze keer wist ik natuurlijk al wat meer wat ik kon verwachten. Het instappen vind ik wat spannend maar als ik eenmaal zit vind ik het prima. Ook deze keer een klein rondje want we zijn het nog steeds rustig aan het opbouwen. Vorige keer was het tochtje ’s avonds en nu overdag. Dat was leuk want ik kon nu ook lekker rond kijken.

We gaan nu steeds een stukje verder fietsen zodat ik er rustig aan kan wennen maar het gaat elke tocht beter en ik vind het ook steeds leuker. Ik ben ook dol op mee rijden met de auto en mee varen met de boot dus dit gaat helemaal goed komen. We gaan de komende tijd lekker op ons gemak verder oefenen zodat we er over een tijdje lekker op uit kunnen met de fiets. Natuurlijk laat ik jullie dan weer meegenieten met mijn avonturen.    

2 gedachten over “Ik heb sinds kort een fietskar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *