Interactief hondenspeelgoed

      Geen reacties op Interactief hondenspeelgoed

Het vrouwtje heeft weer een hersenwerkje voor mij gekocht. Dit was voor mij nog best een lastige. Ik rook de snoepjes heel goed maar hoe kon ik er voor zorgen dat ik ze ook kon opeten? Ik heb het over het playwise inter-active wheel toy hondenspeelgoed van de action. Het vrouwtje kocht dit speelgoed begin oktober 2020 voor € 1,79.

Toen het speelgoed net uit de verpakking was moest het vrouwtje eerst even een foto maken natuurlijk. Ik vond het al gelijk interessant dus ik kon het ook niet laten om steeds mijn snuit even voor de camera te plaatsen. Vandaar een foto van het speelgoed met in de hoek mijn nieuwsgierige snuitje.

Vervolgens was het tijd om aan het werk te gaan. Ik was goed aan het opletten maar het vrouwtje draait snel aan het wiel en weg waren de snoepjes. Ik rook ze nog wel maar ik snapte het toch niet helemaal. Waar waren die overheerlijke snoepjes nou gebleven? Diezelfde nieuwsgierige snuit die tijdens het foto’s maken nog niet dichterbij mocht komen kon nu aan de slag. Mijn snuit paste mooi in de openingen van het wiel zodat ik de geur goed kon opsnuiven.

Ik vond het wat lastig. Er zitten zuignappen onder het speelgoed maar die bleven bij mij niet zo goed plakken dus het wiel verschoof steeds wat het nog moeilijker maakte. Het vrouwtje schoot al snel te hulp. Zij hield het voor mij vast en draaide het wiel een beetje. En jaaaaa de snoepjes werden al een beetje zichtbaar. Zie je, ik wist het wel, ze moesten ergens te vinden zijn. Ik moest met mijn snuit nog een klein tikje geven en toen kon ik ze opeten, yes!

Maaaar ik rook er nog meer, dat wist ik zeker, dus ik ging nog even verder snuffelen en met mijn pootje slaan. Nou er zaten best veel openingen in dat wiel en het vrouwtje had overal een paar kleine snoepjes ingestopt, wat een geluk! Toen ik het eenmaal doorhad kwam natuurlijk de labrador in mij naar boven en waren de snoepjes zo opgegeten.

Ik vind het een leuk spelletje en hopelijk zet het vrouwtje hem snel weer voor mij klaar in de kamer. Of ze dan weer overal snoepjes in stopt dat weet ik natuurlijk niet maar ik weet nu wel hoe ik daar achter kan komen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *