Op een familiefiets bij Piet Plezier

      Geen reacties op Op een familiefiets bij Piet Plezier

Ik zag het al aankomen het vrouwtje stond op het punt om weg te gaan en opa, oma, tantes, neefjes en nichtje gingen ook mee. Ik dacht en ik dan? Het werd warm die dag dus ik hoorde ze twijfelen maar ik dacht ‘ik wil mee, ik wil mee’. Gelukkig kwam het vrouwtje toen met de riem aanzetten. Yes, ik mocht mee! 5 minuten later zaten we met z’n allen, inclusief mondkapje (ik natuurlijk niet), in de auto op weg naar Oisterwijk.

Ik was wat zenuwachtig in de auto want ik wist niet waar we heen gingen. Eenmaal de auto geparkeerd kwam het me al wat bekend voor. Daar was ik eerder geweest. We gingen fietsen op een familiefiets bij Piet Plezier! Voor mij werd er een houten bankje op de standaard bankjes van de fiets geplaatst zodat ik daar op kon zitten en mijn staartje niet tussen de wielen kon komen. Ik zat er helemaal klaar voor.

Vorige keer vond ik het helemaal leuk. Deze keer vond ik het wat spannender. We waren deze keer ook met twee fietsen en ik kon natuurlijk niet op allebei de fietsen zitten. Ik vind het altijd wat lastig als ik mijn aandacht niet over de hele groep kan verdelen maar eenmaal aan het fietsen kon ik toch wel genieten van de wind langs mijn haartjes. We fietsten het grootste gedeelte in het bos wat lekker in de schaduw was. Tussendoor nog even een tussenstop want je moet goed drinken met dat warme weer.

Na anderhalf uur fietsen waren we weer terug bij het begin wat ik toch ook weer wel fijn vond. Even tegen iedereen aan springen en toen kon ik met een gerust hart de auto weer in, op naar Bij Robért. De meest meesterlijke bakker waar we even een drankje gingen doen en ik mocht lekker mee naar binnen. Daarna was het tijd om weer naar huis te gaan.

Eenmaal thuis was het tijd om te gaan eten en voor een dutje natuurlijk want dat is best hard werken hoor op zo’n familiefiets. Oo nee haha, ik mocht lekker meerijden, rond kijken, tussendoor wat drinken en even de pootjes stekken. Maar goed ik was toch wel een beetje moe van het gezellige dagje uit dus ik zocht lekker mijn matje op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *