Over mij

Ik ben Teuntje, een F1 labradoodle geboren op 28 maart 2018. Mijn moeder is een bruine labrador en mijn vader een witte poedel. Ik ben met zwarte haartjes en een klein wit plukje op mijn borst geboren en vervolgens van kleur veranderd naar zwart/grijs met als de zon er op staat een bruine gloed.

Ik ben een enorme kroelkont en ben het liefst heel de dag bij het vrouwtje. Als ik vind dat het te lang geleden is dat ik een kroel heb gehad dan ga ik er gewoon even eentje halen. Als we op de bank zitten klim ik even lekker op schoot en als het vrouwtje aan tafel zit dan wurm ik me gewoon even tussen de tafel en haar omhoog.

Verder vind ik het heerlijk om lekkere lange wandelingen te maken en dat doen we dan ook regelmatig. Op plaatsen waar geen auto’s komen mag ik dan ook lekker los rennen, daar word ik zo blij van. Ook ben ik dol op zwemmen, dat doet de labrador in mijn denk ik. Verder vermaak ik me lekker in de tuin, ga ik lekker in het hoekje van de bank liggen voor een dutje, word ik uitgedaagd met het vinden van brokjes in mijn snuffelmat en ga ik graag mee op de boot.

Kortom ik vermaak me prima! Met deze blog hou ik jullie op de hoogte van mijn leventje en ik houd een bucketlist bij want ook hondjes hebben wensjes.

Liefs,