Papillon hondenpakket gewonnen

      Geen reacties op Papillon hondenpakket gewonnen

Drie en een halve week geleden heb ik een Papillon hondenpakket gewonnen! Het vrouwtje had meegedaan met een actie via de website van Koffietijd en heeft daarmee het hondenpakket voor mij gewonnen. Twee dagen later werd het pakket thuisbezorgd en kon ik kijken wat er allemaal in zat. Er zat een kauw speeltje in, een floss en een piepend speeltje. Daarnaast zaten er twee jasjes in, een reflectiejasje in en een regenjasje. Super leuk allemaal! Ik ben er heel blij mee!

Ik had mijn oog al laten vallen op de floss. De ziet er mooi uit en is lekker groot. Toen het vrouwtje de labels overal vanaf aan het knippen was ben ik er, zonder dat het opviel, met de floss vandoor gegaan. Zo die is van mij dacht ik en ik ben er lekker mee op de bank gaan liggen. Even later heb ik ook het kauwspeeltje er bij gepakt want die zag ik ook wel zitten.

Weer iets later pakte ik ook het piepspeeltje erbij om de speeltjes collectie op de bank compleet te maken. Hoewel ik meestal overal de oren gelijk vanaf bijt heb ik deze laten zitten. Ik ben dol op het varkentje. Daar zijn helaas geen foto’s van, althans geen bruikbare, want ik bewoog nogal veel toen ik met het varkentje in de weer was.

Ook met de jasjes ben ik heel blij. Het gele reflectie jasje komt goed van pas nu het steeds vroeger donker wordt. Deze zal ik dus binnenkort met mijn avondwandeling gaan gebruiken. De herfst komt er aan dus ook de regenjas gaat binnenkort goed van pas komen.

kortom ik ben erg blij met het gewonnen pakket! Bedankt Koffietijd en Papillon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *