Uitgenodigd voor een lange wandeling!

      Geen reacties op Uitgenodigd voor een lange wandeling!

Het vrouwtje werd gebeld en even later stond mijn rugzakje in de gang. Ja en dan weet ik het al. Als mijn rugzakje er staat en de hele gang staat vol spullen dan gaan we kamperen. Staat alleen mijn rugzakje er dan gaan we een dagje of middagje weg. Dat laatste was deze keer het geval. Om te voorkomen dat ze mij zou vergeten ging ik alvast bij de voordeur staan.

Even later kreeg ik mijn riem aan, liepen we nog even naar het grasveld en stonden we te wachten op? Ja dat wist ik dus nog niet. Geen idee wie ons op kwam halen. Er stopte een mooie auto en toen zag ik het. Mijn vriendje stapte uit en ik zag mijn vriendinnetje achter het stuur zitten. Leuk! Ik wilde al bijna op de achterbank springen maar ik mocht plaatsnemen in de kofferbak. Daar was voldoende plaats voor mij en er lag een lekker dekentje. Het vrouwtje zat op de achterbank dus dat ging prima.

We reden naar Kaatsheuvel om onze wandeling te starten. En degene die Kaatsheuvel een beetje kent weet dat daar de Efteling te vinden is. Daar mag ik natuurlijk niet naar binnen maar ik mocht er natuurlijk wel langslopen. We hebben even stil gestaan om te kijken bij verschillende achtbanen en bij het treintje. Ook kwamen we een levensgrote zevenmijlslaars tegen van klein duimpje en de reus en daar moest ik even bij op de foto natuurlijk.

Toen we de Efteling voorbij waren gelopen liepen we het bos in. Daar zijn we lekker doorheen gelopen en vervolgens kwamen we uit bij de Drunense duinen. Ook daar zijn we ook lekker doorheen gelopen en hoewel ik de weg al lang kwijt was kwamen we na twee uur toch weer uit bij de auto. Het was een heerlijke wandeling. Langs de Efteling, door het bos en door de duinen.

Ik werd weer in de auto gezet en heerlijk voldaan reden we naar huis. Eenmaal thuis ben ik nog even gaan spelen maar daarna heb ik toch lekker mijn oogjes dichtgedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *